Beukenlaan in het Spanderswoud
Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

600 jaar Hilversum Walk

t/m 14 april

Speciaal voor 600 jaar Hilversum voegt Sportorganisatie Le Champion een uniek wandelevenement toe aan het programma van de KiKa Hilversum City Run. Op zondag 14 april kun je wandelen en kiezen uit drie routes van 6, 11 en 19 kilometer. Alle afstanden gaan van start vanaf het Marktplein en lopen via het Mediapark door de groene omgeving van Hilversum. Aan de 600 jaar Hilversum Walk kunnen per afstand een symbolische 600 deelnemers meedoen. Inschrijven voor dit nieuwe wandelevenement kan vanaf nu via www.kikahilversumcityrun.nl.

Al wandelend zie je van alles wat Hilversum te bieden heeft: het welbekende Media Park, haar groene bossen, kenmerkende villawijken en de gezellige binnenstad. Enkele highlights op de routes zijn het iconische gebouw van Beeld & Geluid, de imposante omroeptoren en buitenplaats Spanderswoud. De finish van de 600 jaar Hilversum Walk is, net als de finish van de KiKa Hilversum City Run, op het Marktplein.

KiKa Hilversum City Run
Dit jaar vindt de 20ste editie van de KiKa Hilversum City Run plaats. Deelnemers kunnen kiezen uit een 5 en 10 kilometer. Het parcours brengt de deelnemers dwars door het centrum, over verschillende horecapleinen en door de omliggende Gooische wijken. Voor jonge hardlopers en families staan de Bink Kids Run en Bink Family Run op het programma met afstanden van 800 en 1.500 meter. De start en finish van alle afstanden vinden plaats op het gezellige Marktplein.

Inschrijven
Inschrijven voor de 600 jaar Hilversum Walk en de 20e editie van de KiKa Hilversum City Run kan tot en met maandag 1 april 2024. Voor de 600 jaar Hilversum Walk geldt een deelnemerslimiet van 1.800 wandelaars. Er is geen na-inschrijving op de dag van het evenement.

Prijzen

  • van € 7,50 tot € 12,50

Locatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de uitmail