Leef je uit in de spannendste attracties en eet de lekkerste suikerspinnen op de Hilversumse kermis. Ren of wandel mee voor KiKa met een rondje Hilversum tijdens de City Run. Zing mee met de beste Eurovisiehits in Theater Santbergen. Of vier de verjaardag van onze koning met één van de vele feesten in de stad. Hilversum barst van de leuke events in april. See you there?

Metejoor

De Vorstin
12 april

Al enkele jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten en razend populair. Nu is Metejoor er met zijn tweede album 'Joris', een heel persoonlijke plaat, te zien in De Vorstin. Kom je ook naar dit Belgische hitkanon kijken?

Count me in!

KiKa Hilversum City Run

Door de stad
14 april

Het hardloopfeest barst los tijdens de 20e editie van de Hilversum City Run. Ren langs het Media Park, door Gooische wijken en langs de gezellige pleinen van de binnenstad. Met veel muzikale optredens onderweg krijg je een extra boost richting de finish op het gezellige Marktplein. 

Ik ren mee!

Rondje kermis

Marktplein
17 t/m 29 april

Met spannende, leuke en grappige attracties voor jong en oud. Van zoete suikerspinnen en een reusachtige zweefmolen tot eendjes hengelen voor de kleintjes en straattheater op de zondagmiddag. Op Koningsdag extra vroeg open en op woensdag 24 april twee uurtjes prikkelarm.

Doe mij maar zo'n rondje!

Het Songfestival volgens Proos

Theater Santbergen
19 april

Aan de vooravond van het Eurovisiefeest legt de Hilversumse theatermaker Robbert Jan Proos haarfijn alle ins en outs van dit bijzondere fenomeen uit in deze hilarische meezingvoorstelling. Een fantastische avond, zelfs voor niet-Eurovisiefanaten! En kom je als groepje? Schrijf je dan in voor de quiz.

Ik geef douze points!

Earthday Festival

Buitenplaats De Hoorneboeg
20 april 

Een uitgebreid workshopprogramma, de Bosbios voor kids en volwassenen, live muziek, heerlijke hapjes en drankjes en een gezellige markt met duurzame en biologische producten. Op de eerste editie van Earthday vier je aarde met buitenplaats De Hoorneboeg.

Ik vier mee!

Meer Hilversum ontdekken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de uitmail