Yes, het is weer voorjaarsvakantie! De tijd van beginnende lentekriebels, bloeiende plantjes en fluitende vogels is weer aangebroken. Ontdek wat er allemaal te doen is in Hilversum en omgeving. Of je nu op zoek bent naar leuke binnenuitjes of een uitje in de frisse buitenlucht, er valt genoeg te beleven. Van films kijken op het grote doek en op avonutuur gaan in de natuur tot de leukste uitjes voor de familie. Wij zeggen: "Go and explore!". Wat streep jij deze vakantie af?

Op OERRR-avontuur

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, 's-Graveland
18, 21 & 23 februari

Ga samen met de boswachter op een winterse ontdekkingsreis en ontdek wie de bewoners van het bos zijn. De boswachter weet antwoord op al je vragen. Op veschillende dagen ga je op zoek naar sporen, pluis je uilenballen uit of ga je op bossafari.

Meer over 't bezoekerscentrum

Pannenkoeken- & pyjamafilms

Filmtheater Hilversum
20 & 21 februari

Deze vakantie kun je in het filmtheater weer in je pyjama komen genieten van een heerlijk pannenkoekenontbijt en hele leuke voorstellingen. Ga dinsdag op avontuur met Hedwig in Gewoon Super! of vier woensdag de verjaardag van Peppa Pig tijdens haar bioscoopfeestje. Welke pyjama trek jij uit de kast?

Op naar 't filmtheater!

Jumpen in een kerk

Flight Deck 53, Bosdrift 53
Dagelijks

Wanneer je je energie écht kwijt moet, jump je deze vakantie in het meest bijzondere indoortrampolinepark van Nederland! Een super sportief en gezellig uitje voor jong en oud. Welke moves laat jij hier zien? 

Ik jump erop los!

Het Grootste LEGO-kasteel

Kasteel Muiderslot, Muiden
Dagelijks

Bouw je mee aan het grootste LEGO-kasteel van Nederland? Elke dag in de voorjaarsvakantie kan jong en oud mee te bouwen aan een enorm kasteel... in kasteel Muiderslot! Dat is nog eens gaaf!

Ik bouw mee

Gekke selfies maken

Crazy Selfie Studio, Heuvellaan 50
Woensdag t/m zondag

Maak de gekste foto’s met je smartphone. Ga lekker in bad, laat je opeten door een haai en loop over de muren in de woonkamer. Ook een superuitje voor de papa's, mama's en grootouders! Wanneer kom jij gekke bekken trekken?

Say cheese!

Over een kleine mol...

Theater De Dillewijn, Ankeveen
21 februari

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Hij gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Help jij Mol op zoek naar de dader?

Ik help Mol zoeken

Sterren kijken

Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek, 's-Graveland
16 & 23 februari

Bewonder de sterrenhemel door echte telescopen bij de Sterrenwacht in 's-Graveland! Op bewolkte avonden zijn er extra presentaties en andere activiteiten. Welke sterren spot jij?

Twinkel, twinkel, kleine ster...

Het Familie Atelier

Grafisch Atelier Hilversum, Noorderweg 96b
25 februari

Kom uit je luie stoel, leg de schermpjes aan de kant en ga zelf aan de slag met papier, inkt en je eigen fantasie. Niet kunnen tekenen is geen excuus, je komt altijd tot een verrassend resultaat!

Ik doe mee!

Meer Hilversum ontdekken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de uitmail