Heb je je oranje strikjes al in je haar voor Koningsdag? Zaterdag 27 april kleurt Hilversum oranje en vieren we met z'n allen de verjaardag van onze koning. Ga met je gezin naar het Dudokpark en doe mee aan de 600-meter estafette. Loop een rondje over de vrijmarkt of leg zelf een kleedje. Óf leef je uit in één van de attracties op de kermis. Ontdek onze tips voor Koningsdag met kids in Hilversum. See you there!

Dudokpark

Dudokpark
10:00-17:30 uur

Koningsdag vier je met je gezin in het Dudokpark. Kinderen kunnen zich vermaken zich met kinderattracties, zoals bungeejumpen, springkussens, aquabootjes en een zweefmolen. Er zijn ook allerlei workshops en andere leuke activiteiten te doen. Voor ieder wat wils!

Ontdek het volledige programma

600-meter estafette

Dudokpark
10:40 uur

Ben jij klaar om geschiedenis te schrijven op Koningsdag? Dit jaar viert de stad niet alleen de koninklijke feestdag, maar ook een speciale mijlpaal: 600 jaar Hilversum! En wat is een betere manier dan om deze historische gebeurtenis te vieren met een spetterende zeskamp 600-meter estafette? Hinkelen, zaklopen, en nog veel meer! Durf jij de uitdaging aan?

Schrijf je in!

Op LEGO-avontuur

Dudok Architectuur Centrum
vanaf 10:00 uur

Op het plein bij het Dudok Architectuur Centrum wachten 600 LEGO-blokken op de kleinsten. Er zijn ook allerlei workshops en andere leuke activiteiten te doen. 

Ik bouw mee!

Naar de vrijmarkt

Centrum
6:00-18:00 uur

Heb jij je zolder en de schuur al opgeruimd? De vrijmarkt is het perfecte moment om van je oude spullen af te komen én zo een leuk zakcentje te verdienen. Of, als je geen zin hebt om zelf op een kleedje te gaan zitten, de kans om een nieuw item te scoren voor weinig geld. 

Waar liggen die kleedjes?

Rondje kermis

Marktplein
vanaf 10.30 uur

Met spannende, leuke en grappige attracties voor jong en oud. Van zoete suikerspinnen en een reusachtige zweefmolen tot eendjes hengelen voor de kleintjes. Welke attracties durf jij aan?

Op naar de kermis!

Meer Hilversum ontdekken?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de uitmail